Välkommen till min nya hemsida!

Äntligen har min egen hemsida lanserats. Jag hoppas att detta ska underlätta för er att komma i kontakt med mig, och hitta information om tjänster och priser som ni kan ha frågor om.

Jag har ständigt mycket bokningar, vilket är fantastiskt kul! Men det gör också att jag ibland inte kan hjälpa just dig eller din häst så snabbt som vi alla skulle önska. Jag försöker hålla några akuttider öppna, men vet du med dig att du planerar för en behandling är det enklaste att boka den i god tid.

Ser fram emot ljusare tider nu och en (så småningom) stundande vår!

/Tilda Bröms Axelsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: