Om DalaEquiopaten

Jag är certifierad Equiopat, diplomerad massageterapeut för människa samt Personal Trainer.
Jag använder mig både av elektroterapi, laser och djupående massage i mina behandlingar.

Equiopat är en yrkesskyddad titel vilket gör att du som kund med säkerhet får en väl utbildad equiopat.

Jag har haft en egen häst vid namn Zulka, född 2011, som tyvärr fick somna in februari 2022. Det är svårt att sätta ord på vad hon betydde, och fortsätter betyda, för mig. Men hon har varit en stor inspiration och det är mycket tack vare henne som jag idag jobbar med detta yrke. Tillsammans tävlade vi i hoppning och fälttävlan, och jag brinner lite extra för just fälttävlan.

Jag är uppvuxen i Leksand och har en lång karriär inom artistisk gymnastik i bagaget och såklart har hästarna alltid funnits på sidan av min satsning. 2009 valde jag att satsa på hästarna efter en besvärlig knäskada som inte ville ge med sig. Jag har alltid haft ett enormt djurintresse, där hästar och hundar alltid varit i spetsen av det intresset. Men jag älskar alla djur.

Idag bor jag i Borlänge tillsammans med min sambo, hund och hans 3 barn. Vi lever ett aktivt liv och har veckorna fyllda med aktiviteter.

Jag arbetar med alla typer av hästar och människor, alla förtjänar att må sitt bästa jag och jag är glad att få vara behjälplig på alla sätt jag kan.