Nytt uppdrag!

I veckan som gått fick jag ett nytt uppdrag, nämligen att behandla en hund. Det var otroligt roligt och spännande.

Det är så fantastiskt att se hur våra fyrbenta slappnar av och njuter av massage och el/laser. Jag brinner för att hjälpa er kunder med er själva och era djur. Så tack för att ni låter mig göra det. ❤

(bilden är på min egna hund Dante som också ska få behandling framöver)

Stallet fullt!

🌟🦄 Stallet fullt! 🦄🌟
Det har rasat in förfrågningar för att lämna häst hos mig, jag är så glad och tacksam! Januari och februari är fullbokat. Ni är välkomna att boka er häst för avlastning, träning/tillridning, rehab fr.o.m mars månad. 😍 kontakta mig för information eller om ni har några frågor.

(Bjuder på en bild på min första häst jag hade på foder/samarbete. Underbara Simson🦄❣)

Breaking news!

🥳🤩 Ännu mer nyheter! 🤩🥳
Det fortsätter att hända grejer för mig och mitt företag!


Fr.o.m måndag v44 är ni välkomna för behandling i för mig en ny lokal! Mer info kommer inom kort och självklart tänker jag bjuda in till en riktigt härlig kundkväll med massa bra erbjudanden i olika former 😍 håll utkik och ta med dig en vän eller fem när det är dags 😉
Ha en fortsatt fantastisk fredag bästa kunder! ❤

Just nu!

Under resten av oktober månad kan du boka helkroppsmassage för endast 700 kr! Det går utmärkt att köpa som presentkort och ge bort till någon du tycker är värd att få bli lite bortskämd också.

Kontakta mig via bokningsformuläret här på hemsidan, skicka ett mail eller ring/smsa eller gå via bokadirekt.se och boka din tid!

3 platser tillgängliga!

Änligen har jag hittat stall och tillhörande hagar så att jag nu har möjlighet att ta emot 3 hästar (1 ponny, 2 storhäst) till i min verksamhet.

Vet du någon som söker avlastning, vill ha hjälp med träning / tävling eller lämna sin häst på rehab?
Tveka inte att höra av er för frågor!

076-0397337 (svarar jag inte, lämna meddelande!)
tilda@dalaequiopaten.se