Visste ni…?

Visste ni att massage inte enbart är uppmjukande och avslappnande utan även behandlande vid smärta? 💆‍♀️ Dessutom är det bra för återhämtning efter idrott och träning. Har du ont i rygg, axlar, nacke eller annat så är massage perfekt för det!

Jag är certifierad massör på både häst och människa och även personlig tränare. Jag har både 25 minuters samt 50 minuters lång massagebehandling för att förbättra din rörlighet, funktion och minska din smärta! 👌 har du specifika problem kan du även boka behandling med tillägg av laser och elektroterapi som kan hjälpa vid akuta smärtor.

#massage #massageterapeut #equiopat #behandling #häst #human #wellness

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: