Tillridning, rehab eller träning?

Hej!
Mitt namn är Tilda och jag driver eget företag där jag i min vardag behandlar hästar och människor/ryttare. Jag är diplomerad hästmassör (2020), certifierad Equiopat samt diplomerad massageterapeut för ryttare, men jag behandlar alla människor, sedan sommaren 2021. Du och dina hästar är värda att må så bra som möjligt för att prestera så bra som möjligt.

Jag kan erbjuda:
– Ta emot häst som behöver rehab, igångsättning eller om du endast vill lämna för försäljning eller för tillridning/träning.
– Djupgående massage, triggerpunktsbehandling, elektroterapi och stretch där mycket fokus ligger på att hitta muskelspänningar och problem som påverkar hästen i ridningen. Massagen är bra för att säkerställa att hästens muskler håller sig mjuka och fräscha, det gör det lättare för dem att hålla sig friska. Detta minskar risken för snedbelastning som kan ge större problem på sikt. 850kr/behandling och häst. Vid flera hästar med samma ägare ges pris enl ök.
– Humanmassage (hel- /halvkropp, behandling, triggerpunkter, elektroterapi, stretch). Pris enl ök.
– Har möjlighet att ta emot häst för rehab, utbildning, tillridning, träning och tävling och inför försäljning. Pris enl ök.
– Jobbat på ridskola och van att hålla ridlektioner. Pris enl. ök.

Som ryttare är jag mjuk, har god egen balans och lugn. Jag passar med de flesta hästar. Mitt mål är alltid att få hästarna att jobba rätt och vara avspända i såväl kroppen som knoppen för ett mer hållbart arbete. Mitt mål är alltid att få hästarna att jobba rätt och vara avspända i såväl kroppen som knoppen för ett mer hållbart arbete. Jag tränar regelbundet i hoppning och dressyr samt terräng.

Jag har alltid varit intresserad av att jobba med rehab samt prehab för både häst och människa och är så glad att jag nu har möjlighet att utöva min dröm i mitt jobb.

Jag finns även på @dalaequiopaten på instagram och DalaEquiopaten Häst- och Humanvård AB på Facebook.

Jobbar gärna med privatpersoner som företag.
Vid frågor eller mer information tveka inte att höra av dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: